fbpx

De kracht van GZVI

U kunt bij gzvi terecht voor al uw vragen op het gebied van zorg, ondersteuning, jeugdhulp, welzijn, wonen en werk en inkomen. GZVI is onafhankelijk en niet verbonden aan zorgorganisaties of overheden, hierdoor kan GZVI garanderen dat enkel uw belang telt!

OVER GZVI
OVER GZVI Lena Kapic

Ik ben Lena Kapic, sinds 2008 werkzaam in de gezondheidszorg. Eerst in de verpleging, zowel in een ziekenhuis als in het verpleeghuis en thuiszorg. Later ben ik als coördinator in een instelling voor dagbesteding en individuele begeleiding gaan werken.

Tijdens mijn werk in de gezondheidsbranche heb ik veel mooie, inspirerende mensen mogen ontmoeten. Mensen met ieder hun eigen normen en waarde, die altijd een grote rol speelde in hun zorg of hulpvraag. Wanneer je zorg of ondersteuning nodig hebt kom je er al snel achter dat de organisatie hiervan veel werk vergt. Bijvoorbeeld het regelen van een indicatie of het vinden van een geschikte zorgverlener. Deze organisatorische taken worden vaak als belastend en onoverzichtelijk ervaren. 

Ook voor de professional in de gezondheidszorg is het in het bos van allerlei regels en wetten soms moeilijk om de juiste bomen te zien. Deze tijdrovende taak zorgt ervoor dat ze minder tijd hebben om de zorg of ondersteuning te bieden waar hun expertise ligt. 

 

MIJN VERHAAL

In 2010 werd ik ziek en had ik zelf zorg nodig. Via de huisarts kwam ik op de wachtlijst voor gespecialiseerde zorgverlening. Deze wachtlijst was lang, erg lang. Terwijl ik wachtte op hulp verslechterde mijn gezondheid alleen maar. Mijn naasten moesten voor mij zorgen en over mij waken. Toen ik eenmaal de zorg kreeg waarvoor ik op de wachtlijst stond was mijn zorgbehoefte zo groot dat de hulp niet meer passend was. Mijn hulpvraag werd niet beantwoord en ik moest weer op zoek naar een hulpverlener. Uiteindelijk heb ik die gevonden en ben ik genezen van mijn ziekte. 

 

Mijn professionele en persoonlijke ervaring maakte dat ik hier verandering in wil brengen. Ik besloot mijn kennis te vergroten door de cursus Clientondersteuning en ben GZVI gestart. GZVI staat voor Goede Zorg Voor Iedereen, dat is namelijk het doel van GZVI. 

Als onafhankelijk clientondersteuner kijk ik alleen naar de behoefte van de zorg zoekende en zijn of haar omgeving. Ik ondersteun in het vinden van de juiste zorg of ondersteuning op basis van persoonsgebonden normen en waarden. Dit om een bijdrage te leveren aan jou gezondheid.

KERN WAARDEN

persoonsgebonden

GZVI organiseert zorg of ondersteuning die echt aansluit op uw waarden en normen.

kwalitatief

GZVI bemiddeld u naar de zorg of ondersteuningsverlener die echt bijdraagt aan uw levenskwaliteit.

regionaal

GZVI kadert het zorg aanbod in de regio

Wilt u goede zorg, gebaseerd op uw eigen situatie?

Neem dan contact met ons op!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. 

Voor meer informatie zie ons Privacystatement.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. 

Voor meer informatie zie ons Privacystatement.